Om løbet

Vestkystløbet 4,8 km, 9,2 km, WALK 4,8 km, Børneløb 910 m

Søndag den 12. juni 2022 går starten til det 46. Vestkystløb. Her møder du venner og kolleger i fin form og andre, som er med for første gang. Firmaer, familie og andet godtfolk har gjort Vestkystløbet til et samlingssted, hvor man hygger sig både før og efter løbet.

Vestkystløbet er også muligheden for den årlige skovtur for firmaet eller familietur sammen med børnene.

Vestkystløbet er en spændende udfordring for alle. - Ung eller gammel. - Alderen betyder intet. Du kan vælge 9,2 km eller 4,8 km, men har du før løbet 4,8 km, vil vi opfordre dig til at prøve 9,2 km.

Ønsker du at løbe i en af de forreste grupper, skal du ved tilmelding påføre forventet løbstid. Er du nybegynder eller vil du blot nyde naturen, skal du sætte kryds i sidste gruppe. Deltagere med hunde, barnevogne, trækvogne m.m. skal starte i sidste gruppe.

Børneløb for  3 - 8 årige distance 910 m 

I forbindelse med årets løb arrangeres børneløb for 3 - 8 årige. Forældrene til de mindste, er velkommen til at følge børnene rundt på børeneruten.

Gruppen&nbspforventes at starte kl. 10.00 og de skal selvfølgelig løbe med startnummer. På tilmeldingen er det muligt at afkrydse, at børnene også kan deltage i 4,8 km sammen med forældrene. Deltagelse heri er gratis, og børnene skal bruge samme startnummer, som til børneløbet.

Når børnene kommer i mål efter børneløbet får de udleveret en medalje samt t-shirts. Diplom kan udskrives i diplomteltet.

WALK   distance 4,8 km 

I forbindelse med årets løb arrangeres WALK. Gruppen er for dig/jer, som kunne tænke sig en rask gåtur uden forhindringer som barnevogne, trækvogne, hunde mv., da disse skal starte senere i løbet. WALK gruppen forventes at starte klokken 09.30.

Gruppen er beregnet til de deltagere, der ønsker at gå i "hurtigt" tempo, hvorfor gruppen ikke er egnet til børn. Prisen for at deltage i gruppen er 120 kr. pr. deltager uanset alder.

Ca. halv pris for de unge - de små er gratis på 4,8 km og 9,2 km.

Vestkystløbet er også muligheden for den årlige familietur sammen med børnene. Er børnene 0-8 år kommer de gratis med på 4,8 og 9,2 km. Deltagelse i børneløbet koster 60 kr. 9-15 år koster 70 kr. Voksne 120 kr. Deltagelse i WALK-gruppen 120 kr. uanset alder.

Fortræning

Vestkystløbet vil gerne hjælpe dig til at komme i god form. Derfor er der fællestræning hver lørdag kl. 14.00 fra P-pladsen overfor stadion på Gl. Vardevej.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding foregår online ved at klikke på linket "Enkelt løber" eller "Hold tilmelding" i højre side. Tilmeldingsfrist fredag den 15. maj.

Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Arrangøren påtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med, at løbsfoto, filmoptagelser, interview, reklamer og lignende, hvori de optræder, frit kan benyttes. Skulle du blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet på grund af force majure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at de kan blive diskvalificeret, hvis det officielle startnummer ændres.

Når du har tilmeldt dig

Startnummer, chip og alle praktiske oplysninger (ruten, forplejning, værdigenstande, omklædning m.m.) omkring løbet vil i Esbjergområdet blive omdelt i ugen op til løbet. Udenbys løbere kan afhente startnummeret alle hverdage mellem kl. 09.00 og 13.00 indtil den 10. juni i EFI-Hallerne, Sportsvej 21, 6705 Esbjerg Ø eller lørdag den 11. juni mellem kl. 13.00 og 16.00 i EAMs klubhus, Gl. Vardevej 84, 6700 Esbjerg eller på løbsdagen fra kl. 09.00 i informations teltet, der er beliggende mellem målområdet og diplom teltet.

Startnummeret skal bæres synligt på brystet og må ikke ændres, så som at sponsornavnene bliver ukendelig, f.eks. foldet, bøjet eller klippet.

Diplom - resultatliste

Alle, som gennemfører løbet, kan på løbsdagen afhente et diplom i teltet ved siden af målområdet. Efter løbet vil der være mulighed for at udskrive et diplom på nettet i forbindelse med resultatlisterne. Resultatlisterne vil være tilgængelige her på siden fra søndag sidst på eftermiddagen.

Underholdning og samvær

Dit firma kan bestille en standplads online ved at trykke på "Lej en standplads" i højre side og være med i det sociale samvær. I lighed med tidligere år er der folkefest på pladsen med masser af musik.

Løbsdatoer

Løbsdatoerne for de næste år:
2023: 11. juni
2024:   9. juni
2025:   1. jun

Tilmelding

Deltagere 2020
Se deltagerlister her

Enkeltløber 2020
Tilmelding af enkeltløber

Holdtilmelding 2020
Tilmelding af hold

Lej en standplads 2020
Oversigtskort og leje af standpladser

Reglement for Standpladser
Læs mere her