Holdtilmelding

HOLDDELTAGERE

Hold, der har deltaget sidste år, kan udskrive en deltagerliste med sidste års holddeltagere. For at få adgang til sidste års holddeltagere skal du anvende det tildelte brugernavn og kodeord, som er opført på blanketten "Til Holdkaptajnen", som du har modtaget sammen med den udsendte indbydelse. Brugernavn og kodeord giver alene adgang til dit eget hold.

Husk at ændre holdets stamoplysninger herunder adresseoplysninger såfremt der er rettelser hertil.

Såfremt du ønsker at oprette et nyt hold, skal du have tildelt et brugernavn og kodeord, som du kan få ved at maile anmodning med holdoplysninger til efi@vestkystlobet.dk eller aaj@vestkystlobet.dk. Du vil herefter i løbet af et døgn modtage oplysningerne fra os.

Fordelen ved online tilmeldingen ligger i, at du kan rette, slette og tilføje nye deltagere på deltagerlisten. Du kan rette i deltagerlisten hver dag, såfremt du ønsker det. Når du mener, at deltagerlisten er i orden (vent med at afslutte til du er sikker på, at du har alle med), afslutter du tilmeldingen. Sidste tilmeldingsdag er torsdag den 3. maj. Når deltagerlisten er afsendt til Vestkystløbet, kan der alene foretages rettelser til deltagerlisten. du kan ikke slette deltagere, men alene ændre navn mv. på deltageren. Ændringer herudover mailes til efi@vestkystlobet.dk eller aaj@vestkystlobet.dk

BETALING

Når du har afsendt tilmeldingen, kan du ved at trykke på feltet med faktura, få dannet en faktura over, hvor meget du skal betale. Fakturaen bliver automatisk videresendt til dig pr. mail. Du kan vælge at betale med dankort, eller du kan overføre beløbet til Vestkystløbet via PC-bank, reg.nr. 7701 kontonr. 1102126. Du får oplyst en betalings-ID, som du skal oplyse ved overførslen. Du kan også gå ind i en Sydbank afdeling og betale. Husk altid at oplyse betalings-ID, som du har fået tildelt.

FÆLLESOPLYSNINGER

Er der løbere, der ønsker at løbe i samme gruppe, skal disse påføres samme forventet løbetid.

Vis hensyn – løbere med hunde og barnevogne skal tilmeldes i sidste gruppe.

Tilmeldingsgebyr: 0-2 år gratis, børneløb, 4,8 km og 9 km 3 - 8 år 75 kr., 9-15 år 80 kr. og fra 16 år og opefter 130 kr., WALK-gruppen 130 kr. (uanset alder)

Har du spørgsmål til tilmeldingen kan du kontakte Vestkystløbets sekretariat.

Træffetid alle hverdage mellem kl. 9.00 og 13.00 på telefon +45 23 24 04 70 Mail:efi@vestkystlobet.dk

Her kan du tilmelde og administrere dit hold. For at få adgang til sidste års holddeltagere skal du anvende det tildelte brugernavn og kodeord, som er opført på blanketten "Til Holdkaptajnen", som du har modtaget sammen med den udsendte indbydelse.

Gå til holdtilmelding

Tilmelding

Deltagere 2024
Se deltagerlister her

Enkeltløber 2024
Tilmelding af enkeltløber

Holdtilmelding 2024
Tilmelding af hold

Lej en standplads 2024
Oversigtskort og leje af standpladser

Reglement for Standpladser
Læs mere her