Om løbet

Vestkystløbet - Walk 4,8 km, Børneløb 910 m eller løb/gå 4,8 eller 9,2 km

Søndag den 10. juni 2018 går starten til det 44. Vestkystløb. Her møder du venner og kolleger i fin form og andre, som er med for første gang. Firmaer, familie og andet godtfolk har gjort Vestkystløbet til et samlingssted, hvor man hygger sig både før og efter løbet.

Vestkystløbet er også muligheden for den årlige skovtur for firmaet eller familietur sammen med børnene.

Vestkystløbet - Walk 4,8 km, Børneløb 910 m eller løb/gå 4,8 eller 9,2 km

Vestkystløbet er en spændende udfordring for alle. - Ung eller gammel. - Alderen betyder intet.

Du kan vælge mellem Walk 4,8 km, Børneløb 910 m eller løb/gå 4,8 km eller 9,2 km.

Walk 4,8 km forventes at starte som første gruppe, herefter Børneløb, herefter 9,2 km og sluttelig 4,8 km.

Ønsker du at løbe i en af de forreste grupper, skal du ved tilmelding påføre forventet løbstid. Er du nybegynder eller vil du blot nyde naturen, skal du sætte kryds i sidste gruppe. Deltagere med hunde, barnevogne, trækvogne m.m. skal starte i sidste gruppe.

Børneløb for  3 - 8 årige distance 910 m smiley

I forbindelse med årets løb arrangeres børneløb for 3 - 8 årige. Distancen er 910 m. Ønsker børnene efter børneløbet at løbe/gå de 4,8 km eller 9,2 km, kan man på tilmeldingen af krydse et felt, så vi ved, at man ønsker at deltage her også.

Løbet starter kl. 10.00 og de skal selvfølgelig løbe med startnummer.

Når børnene kommer i mål får de udleveret en medalje samt t-shirts. Diplom kan udskrives i diplomteltet.

NYT I 2018: WALK 4,8 km smiley

I 2018 forsøger vi med en WALK gruppe.

Gruppen er for dig/jer, som kunne tænke sig en rask gåtur uden forhindringer som barnevogne og hunde mv., da disse grupper skal starte i de sidste grupper. Gruppen forventes at starte kl. 09.30 afhængig af antal tilmeldinger til gruppen.

Ruten er den samme som 4,8 km løb/gå.

Ca. halv pris for de unge - de små er gratis på 4,8 og 9,2 km.

Vestkystløbet er også muligheden for den årlige familietur sammen med børnene. Er børnene 0-8 år kommer de gratis med på 4,8 og 9,2 km. Deltagelse i det nye børneløb koster 50 kr. 9-15 år koster 60 kr. Voksne 110 kr.

Fortræning

Vestkystløbet vil gerne hjælpe dig til at komme i god form. Derfor er der fællestræning hver lørdag kl. 14.00 fra P-pladsen overfor stadion på Gl. Vardevej.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding foregår online ved at klikke på linket "Enkelt løber" eller "Hold tilmelding" i højre side. Tilmeldingsfrist fredag den 11. maj. 

Ved online tilmelding bekræfter alle, at de deltager på eget ansvar. Arrangøren påtager sig ikke noget ansvar. Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med, at løbsfoto, filmoptagelser, interview, reklamer og lignende, hvori de optræder, frit kan benyttes. Skulle du blive forhindret i at deltage eller i tilfælde af aflysning af løbet på grund af force majure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret. Endelig er deltagerne her gjort bekendt med, at de kan blive diskvalificeret, hvis det officielle startnummer ændres.

Når du har tilmeldt dig

Startnummer, chip og alle praktiske oplysninger (ruten, forplejning, værdigenstande, omklædning m.m.) omkring løbet vil i Esbjergområdet blive omdelt i ugen op til løbet. Udenbys løbere kan afhente startnummeret lørdag den 10. juni mellem kl. 10.00 og 16.00 i EAMs klubhus Gl. Vardevej 84, 6700 Esbjerg eller på løbsdagen fra kl. 09.00 i informationsområdet i målområdet.

Startnummeret skal bæres synligt på brystet og må ikke ændres, så som at sponsornavnene bliver ukendelige, f.eks. foldet, bøjet eller klippet.

Diplom - resultatliste

Alle, som gennemfører løbet, kan på løbsdagen afhente et diplom i teltet ved siden af målområdet. Efter løbet vil der være mulighed for at udskrive et diplom på nettet i forbindelse med resultatlisten. Resultatlisterne vil være tilgængelige her på siden fra søndag sidst på eftermiddagen.

Underholdning og samvær

Dit firma kan bestille en standplads online ved at trykke på "Lej en standplads" i højre side og være med i det sociale samvær. I lighed med tidligere år er der folkefest på pladsen med masser af musik.

Løbsdatoer

Løbsdatoerne for de næste år:
2019: 16. juni
2020: 14. juni
2021: 13. juni
2022: 12. juni
2023: 11. juni
2024:   9. juni
2025:   1. juni

Tilmelding

Resultater 2018
Se resultater her

Deltagere 2018
Se deltagerlister her

Enkeltløber 2018
Tilmelding af enkeltløber

Holdtilmelding 2018
Tilmelding af hold

Lej en standplads 2018
Oversigtskort og leje af standpladser